Uitnodiging informatie avond over cybercriminaliteit

Buurt Informatie Netwerk Schils-Veld
in samenwerking met het
gemeentebestuur van Schilde
en
de politiezone Voorkempen

Nodigt je uit voor:

Oplichting is een fenomeen van alle tijden. Sinds mensenheugenis trachten criminelen slachtoers te overhalen om geld te geven voor een onbestaande dienst of een product van slechte kwaliteit. De sneltreinvaart van de digitalisering heeft het actieterrein van deze criminelen verlegd naar het internet, waardoor zij sneller en anoniemer veel meer slachtoers kunnen maken. Maar wist je dat er nog heel wat andere vormen van cybercriminaliteit zijn?

Mathieu Verschraege, expert cybercrime, zal aan de hand van enkele waargebeurde verhalen je de meest voorkomende cybercrimefenomenen, zoals phishing, emotie– en cryptofraude leren (her)kennen. Met tips en trucs op zak ga je na deze lezing veiliger online én sensibiliseer je de mensen in jouw omgeving.

Aansluitend informeert de politie van de zone Voorkempen ons over de BIN – werking in Schilde en inbraakpreventie in het algemeen.

Wanneer Waar Inschrijvingen
Woensdag 18 oktober 2023 19:30u. WERF44
Schoolstraat 44
2970 Schilde
Voor alle inwoners
Inschrijven is niet nodig!
Gratis

Info en contact: 
Eddy De Ridder,
BIN coo BIN Schils veld 
+32 494 570 108 
binschilsveld@gmail.com

Flyer uitnodiging Buurt Informatie Netwerk Schils veld